Objava dobitnika nagrada u sklopu istraživanja (projekt Kreafire)

Objava dobitnika nagrada u sklopu istraživanja (projekt Kreafire)

Dragi sudionici ispitivanja informiranosti i stavova mladih o Erasmus+ projektima u sklopu našeg projekta Kreafire,

iskreno se nadamo da ste na sigurnom i sa svojim bližnjima. Nadamo se kako će nam svima ova 2021. godina, unatoč različitim izazovima s kojima se susrećemo posljednjih mjeseci i dana, biti nešto naklonjenija nego što je to bila prošla 2020. godina.

Prije nekoliko dana su izvučeni dobitnici nagrada u sklopu spomenutoga istraživanja čiji popis mail adresa slijedi u nastavku. Nismo ga do sada objavljivali jer jednostavno nije bio pogodan trenutak, no nadamo se kako ćemo na taj način barem dijelom razveseliti naše mlade sudionike istraživanja.

Za sve one čiji mail nije izvučen, vjerujemo kako će vas razveseliti vijest da ćemo uskoro krenuti s formiranjem grupa koje će, čim se za to ostvare uvjeti, putovati u mnogobrojne EU zemlje i družiti se sa svojim vršnjacima. Stoga nemojte biti tužni već i dalje nastavite pratiti našu stranicu 🙂

Iako se zaista nalazimo u izazovnim trenucima nadamo se da ćemo svi skupa pronaći način i pridonijeti koliko je moguće pozitivnoj atmosferi dok čekamo nastavak svih aktivnosti projekata u Hrvatskoj i drugim EU zemljama koje su nažalost bile prekinute prošle godine.

Želimo vam svako dobro u 2021. godini i ostvarenje svih želja! Nadamo se kako će vaš ovogodišnji popis uključiti i stjecanje poneke nove vještine, navike, resursa i znanja od kojih svakako nemojte zaboraviti i druženje te upoznavanje novih kultura i zemalja kroz volonterske angažmane u čemu vam i naša udruga stoji na raspolaganju.

Dobitnici nagrada su:

Pannonian – poklon paket

Slatka tvornica – poklon bon

Layla nakit – poklon bon

Durassic Arts & Crafts store – poklon

Parapoly Croatia – poklon bon


Svi dobitnici nagrada će primiti mail o preuzimanju nagrade koje će se odviti prema svim važećim epidemiološkim mjerama.

Čestitamo svim dobitnicima!

Comments are closed.