20/04/2024

Erasmus+ trening: Kinesthetic learning in youth work

Otvoreni poziv za sudjelovanje u Erasmus+ treningu!

Tražimo 1 mladu osobu koja radi s mladima za sudjelovanje u međunarodnom treningu „Kinesthetic learning in youth work”.

Tema jest razvoj kompetencija osoba koje rade s mladima u području razvijanja vještina za ponešto drugačiji rad s mladima, putem pokreta i drugih oblika izražavanja osim onog očekivanog, verbalnog načina.

Ova jedinstvena vrsta treninga pružit će priliku osobama koje rade s mladima u neformalnom okruženju s osobama iz drugih zemalja istražiti moć tjelesnih alata za učenje kako bi se otvorio prostor za inovacije u njihovom budućem radu s mladima.

Aktivnostima u sklopu ovog projekta otkrivat ćemo vlastite mogućnosti i potencijale kroz polje slobodnog odnosno  suvremenog plesa i pronalaziti načine kako ih primjenjivati u radu naših organizacija. Suvremeni ples ne odnosi se samo na umjetničko i kreativno izražavanje, nego prije svega označava holistički pristup, usredotočujući se na povezanost uma, tijela, emocija i duše. Tijekom treninga otvorit će se svakoj osobi mogućnost  pronaći vlastitu autentičnost i ostvariti puni potencijal, ovoga puta kroz interakciju s drugima putem kretanja i plesa.

Trening će se održati u Osijeku, 30.08.-5.09.2018. Partneri u projektu su organizacije iz Latvije, Grčke, Italije, Poljske, Republike Češke, Bugarske, Španjolske i Hrvatske.

Svi troškovi hrane su pokriveni.

Za dodatne informacije pročitajte „infopack“ a ukoliko ste zainteresirani prijavite se putem sljedećeg linka. Za dodatna pitanja ili pojašnjenja možete se javiti putem maila sanela.kreaktiva@gmail.com.

Prijave su otvorene do 5. kolovoza 2018. kada ćemo izabrati najprikladnijeg kandidata koji će nas predstavljati na ovom treningu!

Veselimo se Vašim prijavama!