Novi projekt za mlade iz OBŽ! :) – Kreaktiva

additional hints https://www.aaaimitation.com. click here now imitation watches. More details about webpage: replica luxury watches. Bonuses rolex replications for sale. look at more info best place to buy replica watches. click site repliki zegark贸w. great knockoff watches. sell watchusstore. Under $39 https://www.replicawatchoutlet.com/. check these guys out https://www.watchesb.com. his comment is here replica watches for sale in usa. view website https://www.baseballwatches.com/. High-quality https://www.deliverywatches.com. On The Official Website www.webbreitling.com. check here https://www.healthbellross.com/. visit here tag heuer monaco replica. wikipedia reference richardmillebuckle.com. more info here www.careerwatches.com. browse this site fake tag heuer. best choice https://www.chinabreitling.com.

07/07/2022
Kreaktiva

Novi projekt za mlade iz OBŽ! :)

Udruga Kreaktiva ima novi projekt! 😀

Zanimljiv, drugačiji i izazovan na više razina! Zvuči super? Čitajte dalje 🙂

O čemu se radi u projektu?

Projekt Melting cultures (Erasmus+) je razmjena mladih iz Belgije, Italije, Litve, Portugala, Češke, Estonije, Hrvatske i Mađarske koja ima za cilj osigurati prostor za učenje u neformalnom okruženju, korištenjem manje istraženih i „utabanih“ puteva, interkulturalno učenje za mlade osobe i njihovu kulturološku prilagodbu.

Tijekom razmjene (14.10. – 21.10.2019.) naša skupina od 5 mladih sudionika će sa svojim vršnjacima iz drugih EU zemalja imati priliku, kao rezultat razmjene, stvoriti predstavu/performans najviše koristeći neverbalne metode rada koje će dodatno potaknuti dublje prihvaćanje kulturne raznolikosti.

Mjesto održavanja projekta je Liptód, Mađarska.

Glavni ciljevi projekta:

● Učenje o kulturi, tradicijama, kulturnom izražavanju

● Postaviti platformu za učenje kroz rad u interkulturalnim timovima

● Dublje istražiti pojmove kao što su kulturna raznolikost

Tijekom programa sudionici će imati priliku raditi na zajedničkim zadacima, ali i u tri radne skupine:

1. Predstava/Performans

2. Društveni mediji

3. Promocija i dekoracija

Radna skupina za predstavu/performans najprikladnija je za osobe koje žele više učiti u internacionalnome timu o komunikaciji tijela, novim načinima izražavanja (body awareness), umjetnosti pokreta i performansa.

Radna skupina društvenih medija, uz ostalo, najviše će se fokusirati na promoviranje aktivnosti projekta i njegove ključne poruke na društvenim mrežama. Moći će naučiti ali i dijeliti s drugima svoje znanje i iskustvo u korištenju različitih alata i programa.

Radna skupina za promociju i dekoraciju više će pažnje posvetiti samoj tehničkoj izvedbi predstave i planiranju brojnih detalja koji se događaju i izvršavaju „iza reflektora pozornice“

Mislite da nemate vještine koje su potrebne za ove skupine? Upravo je iz tog razloga ovo prilika za učenje o nekom potpuno novom području i raditi na razvoju novih vještina, znanja i sposobnosti – koju ne smijete propustiti. 😉

Troškovi hrane, smještaja i transporta su pokriveni. Prednost imaju mlade osobe iz ruralnih sredina.

Ukoliko ste zainteresirani prijavite se putem sljedećeg linka. Za dodatna pitanja ili pojašnjenja možete se javiti do 5.9.2019. na mail udruga.kreaktiva@gmail.com.

Prijave su otvorene do 30. rujna 2019. kada ćemo izabrati najprikladnije sudionike za ovu razmjenu mladih.

Veselimo se Vašim prijavama!