Poziv na sudjelovanje u projektu “Equality: NOT optional” – Kreaktiva

additional hints https://www.aaaimitation.com. click here now imitation watches. More details about webpage: replica luxury watches. Bonuses rolex replications for sale. look at more info best place to buy replica watches. click site repliki zegark贸w. great knockoff watches. sell watchusstore. Under $39 https://www.replicawatchoutlet.com/. check these guys out https://www.watchesb.com. his comment is here replica watches for sale in usa. view website https://www.baseballwatches.com/. High-quality https://www.deliverywatches.com. On The Official Website www.webbreitling.com. check here https://www.healthbellross.com/. visit here tag heuer monaco replica. wikipedia reference richardmillebuckle.com. more info here www.careerwatches.com. browse this site fake tag heuer. best choice https://www.chinabreitling.com.

07/07/2022

Poziv na sudjelovanje u projektu “Equality: NOT optional”

Otvoreni poziv za sudjelovanje u Erasmus+ treningu!

Tražimo 3 mlade osobe koje rade s mladima za sudjelovanje u međunarodnom treningu „Equality: NOT optional”.

Tema jest razvoj kompetencija osoba koje rade s mladima u području diskriminacije i nejednakosti spolova, ali i drugih oblika diskriminacije i nasilja koji se odnose na spol i seksualnu orijentaciju koji još prevladavaju u društvima i zajednicama diljem Europe.

Mlade žene su posebno ranjive, kao i mlade osobe čiji su rodni identiteti marginalizirani i socijalno i politički diskriminirani. Ovim treningom želimo podsjetiti osobe koje rade s mladima kako biti  učinkovitiji, pravedniji, inkluzivniji i pridonijeti stvaranju društva s većom jednakošću na svim područjima.

Poseban naglasak biti će stavljen na:

– Razumijevanje mehanizama diskriminacije i nasilja i načina na koji utječu na pojedince i društvo – s posebnim osvrtom na spol i utjecaj istoga na mlade ljude.

– Poštivanje različitosti uz posvećivanje posebne pažnje aspektima ravnopravnosti spolova i aspekata nasilja nad ženama.

– Promicanje pozitivnih društvenih promjena i razvijanje vještina primjenom neformalnih alata

– Planiranje i provedba konkretnih aktivnosti praćenja za promicanje ravnopravnosti spolova, raznolikosti i uključivanja na lokalnoj razini.

Razmjena će se održati od 16.09.-24.09.2018. u mjestu Sępólno Krajeńskie, Poljska. Partneri u projektu su organizacije iz Latvije, Mađarske, Grčke, Portugala, Estonije, Italije, Poljske i Hrvatske.

Svi troškovi hrane i smještaja su pokriveni, putni troškovi refundirani su prema pravilima Erasmus+ programa.

Za dodatne informacije pročitajte „infopack“ u kojem se nalazi i link na prijavni obrazac kojeg je potrebno popuniti.  Za dodatna pitanja ili pojašnjenja možete se javiti putem maila sanela.kreaktiva@gmail.com.

Prijave su otvorene do 5. kolovoza 2018. kada ćemo izabrati najprikladnije kandidate koji će nas predstavljati na ovom treningu!

Veselimo se Vašim prijavama!