20/04/2024

Studijski posjet: Feel free to borrow, 15. – 21.10.2018., Tallin, Estonija

Otvoreni poziv za sudjelovanje u Erasmus+ treningu! Tražimo 2 osobe koje rade s mladima za sudjelovanje u studijskom posjetu “Feel free to Borrow” koji će se održati u Tallinu, Estonija od 15. do 21 listopada. 2018. godine.

Tema jest razvoj kompetencija osoba koje rade s mladima i razmjena dobrih praksi u području razvijanja različitih aspekata vještina potrebnih za rad s mladima.

Budući da se društvena stvarnost u kojoj se mlade osobe razvijaju sve više mijenja i ljudi koji rade s mladima moraju stalno tražiti nove pristupe i rješenja za učinkovitiji rad s mladima. Iz tog razloga vrlo je važno kontinuirano se razvijati i istraživati nove pristupe u radu s mladima.
U studijskom posjetu sudjelovat će 20-ak iskusnih osoba koje rade s mladima – od udruga, općina, škola, centara za mlade, organizacija koje rade s djecom i mladima kako bi podijelili inovativne pristupe u radu s mladima u Estoniji ali i kroz razmjenu s drugim sudionicima iz više europskih zemalja – Estonije, Latvije, Italije, Španjolske, Grčke, Litve i Hrvatske.

Kao nastavak samog projekta očekuje se aktivni rad i implementacija najmanje jedne od inovativnih praksi u svom radu s mladima u buudćnosti te pronalazak osobnog načina prijenosa primjera dobre prakse na članove lokalne zajednice iz koje sudionik dolazi.

Više o samom projektu možete saznati u info pack-u . Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, prijavite se do 30.kolovoza 2018. godine putem sljedećeg linka 

Početkom rujna odabrat ćemo najprikladnije kandidate.

Veselimo se vašim prijavama!