Studijski posjet: Feel free to borrow, 15. – 21.10.2018., Tallin, Estonija – Kreaktiva

additional hints https://www.aaaimitation.com. click here now imitation watches. More details about webpage: replica luxury watches. Bonuses rolex replications for sale. look at more info best place to buy replica watches. click site repliki zegark贸w. great knockoff watches. sell watchusstore. Under $39 https://www.replicawatchoutlet.com/. check these guys out https://www.watchesb.com. his comment is here replica watches for sale in usa. view website https://www.baseballwatches.com/. High-quality https://www.deliverywatches.com. On The Official Website www.webbreitling.com. check here https://www.healthbellross.com/. visit here tag heuer monaco replica. wikipedia reference richardmillebuckle.com. more info here www.careerwatches.com. browse this site fake tag heuer. best choice https://www.chinabreitling.com.

07/07/2022

Studijski posjet: Feel free to borrow, 15. – 21.10.2018., Tallin, Estonija

Otvoreni poziv za sudjelovanje u Erasmus+ treningu! Tražimo 2 osobe koje rade s mladima za sudjelovanje u studijskom posjetu “Feel free to Borrow” koji će se održati u Tallinu, Estonija od 15. do 21 listopada. 2018. godine.

Tema jest razvoj kompetencija osoba koje rade s mladima i razmjena dobrih praksi u području razvijanja različitih aspekata vještina potrebnih za rad s mladima.

Budući da se društvena stvarnost u kojoj se mlade osobe razvijaju sve više mijenja i ljudi koji rade s mladima moraju stalno tražiti nove pristupe i rješenja za učinkovitiji rad s mladima. Iz tog razloga vrlo je važno kontinuirano se razvijati i istraživati nove pristupe u radu s mladima.
U studijskom posjetu sudjelovat će 20-ak iskusnih osoba koje rade s mladima – od udruga, općina, škola, centara za mlade, organizacija koje rade s djecom i mladima kako bi podijelili inovativne pristupe u radu s mladima u Estoniji ali i kroz razmjenu s drugim sudionicima iz više europskih zemalja – Estonije, Latvije, Italije, Španjolske, Grčke, Litve i Hrvatske.

Kao nastavak samog projekta očekuje se aktivni rad i implementacija najmanje jedne od inovativnih praksi u svom radu s mladima u buudćnosti te pronalazak osobnog načina prijenosa primjera dobre prakse na članove lokalne zajednice iz koje sudionik dolazi.

Više o samom projektu možete saznati u info pack-u . Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, prijavite se do 30.kolovoza 2018. godine putem sljedećeg linka 

Početkom rujna odabrat ćemo najprikladnije kandidate.

Veselimo se vašim prijavama!