30/05/2024

GASTRO VEČER

Predavanje: “Što astronauti jedu u svemiru”

Veselimo se najavi predavanja koje će nas uvesti u tajanstveni svijet prehrane astronauta! ????️ Naš predavač Goran Nikolašević, je vrhunski stručnjak u području astronautike i svemirskih tehnologija, te predsjednik Udruge za astronautiku i svemirske tehnologije. Evo kratkog pregleda Goranove iznimne karijere:

Sa dugogodišnjim iskustvom u zrakoplovstvu i radom u kontroli letenja od 1986. godine, Goran Nikolašević je stekao duboko razumijevanje svemirskih misija i izazova s kojima se susreću astronauti.

Kao član WSWA, najveće svjetske obrazovne organizacije povezane sa svemirom, obavljao je brojne visoke dužnosti, uključujući menadžera za sve svjetske nacionalne koordinatore, menadžera za operacije te izvršnog direktora te svjetske organizacije.

Goranov entuzijazam i strast prema astronautici doveo ga je do suradnje s mnogim svemirskim agencijama i astronautima diljem svijeta, uključujući NASA-u i Europsku svemirsku agenciju.

Obrazovanje u području astronautike na prestižnom američkom sveučilištu MIT obogatilo je Goranovo znanje i omogućilo mu da bude relevantan i inovativan u svom radu.

Kao iskusan predavač, Goran je održao veliki broj predavanja u Hrvatskoj i svijetu, dijeleći svoje bogato iskustvo iz područja astronautike s mnogim zainteresiranim pojedincima.

Svojim gostovanjima u elektroničkim i tiskanim medijima, kao i uređivanjem emisije “Znanstvena ekspedicija” na HRT Radio Osijeku, Goran je širio svijest o astronautici i inspirirao nove generacije da istraže tajanstveni svijet svemira.

Njegova aktivnost u Udruzi za astronautiku i svemirske tehnologije i dalje traje, a povremeno održava i nova predavanja kako bi nas još više približio fascinantnom svijetu astronautike.

Ovo predavanje će biti nezaboravno iskustvo koje ne smijete propustiti!