21/02/2024

OTISAK MLADIH: 1# DETEKTIV NA DAN – NAPRAVI PLAN

Znatiželja vrijednih detektiva početkom lipnja rezultirala je rješavanjem svih slučajeva i osvještavanjem sveprisutnosti određenih društvenih problematika

Na kraju radionice Kreaktivini detektivi su krenuli u nove životne misterije s nagradama za uspjeh u rješavanju slučajeva, vizitkama s novom titulom, mnoštvom novih informacija te idejama o budućim akcijama koje sami mogu provesti kako bi pružili podršku pojedincima ili grupama ljudi kojima je u našem društvu to potrebno.

Kako smo došli do ove aktivnosti? Elizabeta je prijavila svoju aktivnost na “Stvori otisak mladih” i dobila resurse (mentorsku pomoć, financije i druge) koji su joj bili nužni za održavanje aktivnosti o inkluziji i osobama u potrebi, a sve po principu “mladi za mlade”. Sutra objavljujemo i drugu aktivnost te vas pozivamo da škicnete na prethodnu objavu i završne aktivnosti u sklopu Otiska mladih – Kreaktiva day!

Ova aktivnost provodi se u okviru projekta “Otisak mladih” financiranog sredstvima Europske unije kroz program Europskih snaga solidarnosti.