20/04/2024

Privodimo kraju naš ESS projekt Ruralni heroji

Kada smo prije godinu i pol dana započeli s planiranjem ovog projekta nismo niti znali kako ćemo sve provesti, koga ćemo upoznati, što ćemo sve naučiti i kakve sve avanture ćemo doživjeti nanašem putu učenja.

Svakoga mjeseca učili smo, družili smo se, planirali, upotpunjavali ideje drugog člana tima i trudili se pomoći jedni drugima tijekom svih aktivnosti i koraka u nepoznatome smjeru.

Svakoga mjeseca provodili smo evaluaciju prethodno provedenih aktivnosti, naši učenja, utjecaja na lokalnu zajednicu i detektirali područja gdje je potrebno uložiti više napora kako bi naše vježtine bile na razini gdje želimo da budu.

Sve što smo naučili poslužit će nam za budućnost i nove smjerove koje smo već započeli planirati. Veselimo se svima njima i zahvaljujemo i našoj mentorici Ines Novak i našoj trenerici Moniki Molnar. Potrudit ćemo se nastaviti ssve što smo započeli tijekom ovog projekta, sve ideje koje nismo stigli ostvariti i nadograditi ih novima, a sve u svrhu rasta i razvoja nas samih i naše lokalne zajednice!

Zahvalni za sva učenja i sva iskustva – Vaši ruralni heroji!