30/05/2024
kreafire, kreaktiva, projekt, Erasmus+

Objava dobitnika nagrada u sklopu istraživanja (projekt Kreafire)

Dragi sudionici ispitivanja informiranosti i stavova mladih o Erasmus+ projektima u sklopu našeg projekta Kreafire,

iskreno se nadamo da ste na sigurnom i sa svojim bližnjima. Nadamo se kako će nam svima ova 2021. godina, unatoč različitim izazovima s kojima se susrećemo posljednjih mjeseci i dana, biti nešto naklonjenija nego što je to bila prošla 2020. godina.

Prije mjesec dana su izvučeni dobitnici nagrada u sklopu spomenutoga istraživanja čiji popis slijedi u nastavku. Nismo ga do sada objavljivali jer smo trebali suglasnost svih dobitnika za objavu njihovog imena i prezimena. Još čekamo da nam se jave 4 dobitnika 🙂

Za sve one čiji mail nije izvučen, vjerujemo kako će vas razveseliti vijest da ćemo uskoro krenuti s formiranjem grupa koje će, čim se za to ostvare uvjeti, putovati u mnogobrojne EU zemlje i družiti se sa svojim vršnjacima. Stoga nemojte biti tužni već i dalje nastavite pratiti našu stranicu 🙂

Iako se zaista nalazimo u izazovnim trenucima nadamo se da ćemo svi skupa pronaći način i pridonijeti koliko je moguće pozitivnoj atmosferi dok čekamo nastavak svih aktivnosti projekata u Hrvatskoj i drugim EU zemljama koje su nažalost bile prekinute prošle godine.

Želimo vam svako dobro u 2021. godini i ostvarenje svih želja! Nadamo se kako će vaš ovogodišnji popis uključiti i stjecanje poneke nove vještine, navike, resursa i znanja od kojih svakako nemojte zaboraviti i druženje te upoznavanje novih kultura i zemalja kroz volonterske angažmane u čemu vam i naša udruga stoji na raspolaganju.

Dobitnici nagrada su:

Pannonian – poklon paket

Marija Krznarić
Sandi Keresturi
Brigita Dodig
Anabela Deže
Sara Štroliga

Slatka tvornica – poklon bon

Ivana Pejić
Marta Sudar
Lovro Gavranović
Iva Lendić
Anamarija Kanisek
Matea Mamužić
Ema Kulej
Ana Božić
Lara Marinčić
Lea Knežević

Layla nakit – poklon bon

Valentina Kostančar

Durassic Arts & Crafts store – poklon

Barbara Aščić
Valentina Aščić

Parapoly Croatia – poklon bon

Zvonimir Mihaljević
Sara Kolak

Čestitamo još jednom svim dobitnicima!