Sastanak voditelja uoči provedbe projekta CreactivatiON! – Kreaktiva

additional hints https://www.aaaimitation.com. click here now imitation watches. More details about webpage: replica luxury watches. Bonuses rolex replications for sale. look at more info best place to buy replica watches. click site repliki zegark贸w. great knockoff watches. sell watchusstore. Under $39 https://www.replicawatchoutlet.com/. check these guys out https://www.watchesb.com. his comment is here replica watches for sale in usa. view website https://www.baseballwatches.com/. High-quality https://www.deliverywatches.com. On The Official Website www.webbreitling.com. check here https://www.healthbellross.com/. visit here tag heuer monaco replica. wikipedia reference richardmillebuckle.com. more info here www.careerwatches.com. browse this site fake tag heuer. best choice https://www.chinabreitling.com.

19/05/2022

Sastanak voditelja uoči provedbe projekta CreactivatiON!

Od 25. do 27. ožujka održan je sastanak (APV) u svhu planiranja razmjene CreactivatiON!, koja će se održati u Osijeku od 15.4. – 22.4.2022. Projekt je financiran sredstvima Erasmus+ programa.

Svrha sastanka je dodatno utvrditi raspored aktnosti i podijeliti zaduženja među partnerskim institucijama obzirom kako projekt provode organizaicije s različitih dijelova ne samo EU već i svijeta. Naime, uz partnerske institucije iz Bugarske, Rumunjske i Portugala u projekt je uključena i organizacija s otoka Curacao (Nizozemski Antili). Sve organizacije rade s mladima s manje mogućnosti te nam je ovaj sastanak dao priliku utvrditi i sve do sada poduzete mjere kao i otkloniti eventualne nejasnoće oko provedbe planiranih aktivnosti. Posebna tema jest i trenutna sitaucija vezana uz Covid-19, ali i rat u Ukrajini.

Sve aktivnosti su odmah komunicirane i sa mladima koji su se povezali putem Meets-a i WhatApp-a direktno na sastanak partnera. Uključenost mladih posebno nam je svima važna, a moramo priznati kako su mladi i više nego aktivni u svim segmentima provedbe ovog projekta. Kako je dio voditelja i iz organizacija koje rade s mladima, a koji dolaze na projekt “Keys in my pocket” (Erasmus+) koji se provodi u Osijeku u isto vrijeme, ovo je bila prilika popričati i sa svim voditeljima o provebi ove razmjene koja je i više nego spremna.

Na sastanku su prisustvovali Gordan i Ivan (Kreaktiva), Lyudmila (Inspiration), Jose i Paula (No gordio), Chantal (Felis) i Constantin (ARCI).