20/04/2024

Započela je naša razmjena mladih “Keys in my pocket”

Naša dugo iščekivana Erasmus+ razmjena mladih “Keys in my pocket” koju smo planirali prije gotovo godinu i pol dana je počela. Ugostili smo mlade iz Bugarske, Rumunjske, Italije, Španjolske i Grčke.

Krenuli smo s aktivnostima u lokalnoj zajednici i uoči Uskrsa bojali pisanice, družili se s lokalnom zajednicom, a na našoj radionici na otvorenome je sudjelovalo više od 500 mladih sugrađana kojima smo pripremili veliki broj razglednica iz Osijeka i jaja koja smo skupa ukrašavali!

Nastavljamo s našom temom zapošljivosti koja je uz povećanje svjesnosti o važnosti cjeloživotnog učenja i kontinuiranog napretka na svim područjima ljudskog djelovanja od iznimnog je značenja za naše zajednice i društvo u cjelini. Da podsjetimo, cilj našeg projekta jest raditi na povećanju vještina mladih te stvoriti poticajno okruženje u kojem sudionici mogu koristiti alate i elemente neformalnog obrazovanja u svrhu svog osobnog i profesionalnog razvoja kako bi povećali svoje šanse za integraciju na tržište rada za sve naše sudionike.

Razmjena se provodi u Osijeku od 15.4. – 24.4.2022. i nadamo se da ćete obratiti pozornost na zaista veliki broj naših mladih i uputiti im koju riječ na stranom jeziku ili ih naučiti koju riječ na hrvatskome!