Mladi iz OBŽ sudjelovali su na projektu “The golden cage” – Kreaktiva

additional hints https://www.aaaimitation.com. click here now imitation watches. More details about webpage: replica luxury watches. Bonuses rolex replications for sale. look at more info best place to buy replica watches. click site repliki zegark贸w. great knockoff watches. sell watchusstore. Under $39 https://www.replicawatchoutlet.com/. check these guys out https://www.watchesb.com. his comment is here replica watches for sale in usa. view website https://www.baseballwatches.com/. High-quality https://www.deliverywatches.com. On The Official Website www.webbreitling.com. check here https://www.healthbellross.com/. visit here tag heuer monaco replica. wikipedia reference richardmillebuckle.com. more info here www.careerwatches.com. browse this site fake tag heuer. best choice https://www.chinabreitling.com.

07/07/2022

Mladi iz OBŽ sudjelovali su na projektu “The golden cage”

Mnoge su države EU bile pogođene financijskom krizom posljednjih godina. Najviše je stradala skupina ljudi (18 do 30 godina) koja ne može naći posao a što je od iznimne važnosti za svaku mladu osobu. Primijećeno je rapidno povećavanje broja mladih koji ne rade, osposobljavaju ili studiraju te je na razini institucija EU odlučeno stvoriti novi pojam kako bi prepoznao ovu skupinu, a zatim i poduzeo potrebnu akciju.

Mladi koji nisu u obrazovanju, zapošljavanju i osposobljavanju (tzv. NEET) bili su glavni fokus treninga “The golden cage” koji se održavao u Arma di Taggia (Italija) od 4. do 11. svibnja.
Cilj treninga bio je razmjena iskustava, znanja i razmjena dobrih praksi za stvaranje i upravljanje društveno-obrazovnim aktivnostima koje izravno podržavaju NEET-ove i postižu najveći mogući utjecaj za njih i njihove lokalne zajednice.

Projekt je bio usmjeren na razvoj vještina za mlade osobe koje rade s mladima i povećavanje njihovih kompetencija koje bi im pomogle u poboljšanju svakodnevnog rada.
Našu Udrugu predstavljali su Ema i Hrvoje koji su sudjelovali u provedbi projekta i podijelili su svoje iskustvo s ostalih 20 predstavnika iz 8 različitih europskih zemalja.
Projekt je organizirala udruga Young Effect sa sjedištem u Magenta (Italija).