30/05/2024

OTVORENE SU PRIJAVE ZA TRENING “BODY IN ACTION!” U POLJSKOJ

Otvoreni poziv za sudjelovanje u Erasmus+ treningu!

Tražimo 2 osobe koje radi s mladima za sudjelovanje u međunarodnom treningu „BODY IN ACTION!”.

Tema jest razvoj kompetencija osoba koje rade s mladima u području razvijanja vještina za ponešto drugačiji rad s mladima, putem pokreta i drugih oblika izražavanja osim onog očekivanog, verbalnog načina.

Trening će se održati u mjesto Sepolno Krajenskie, (Poljska) 30.6.-8.7.2019.

Ova jedinstvena vrsta treninga pružit će priliku osobama koje rade s mladima u neformalnom okruženju s osobama iz drugih zemalja istražiti moć tjelesnih alata za učenje kako bi se otvorio prostor za inovacije u njihovom budućem radu s mladima.

Aktivnostima u sklopu ovog projekta otkrivat će se vlastite mogućnosti i potencijale kroz polje slobodnog odnosno  suvremenog plesa i pronalaziti načine kako ih primjenjivati u radu naših organizacija. Suvremeni ples ne odnosi se samo na umjetničko i kreativno izražavanje, nego prije svega označava holistički pristup, usredotočujući se na povezanost uma, tijela, emocija i duše. Tijekom treninga otvorit će se svakoj osobi mogućnost  pronaći vlastitu autentičnost i ostvariti puni potencijal, ovoga puta kroz interakciju s drugima putem kretanja i plesa.

Svi troškovi hrane su pokriveni. Troškovi prijevoza će biti refundirani do maksimalnog iznosa od 275 eura.

Za dodatne informacije pročitajte „infopack“ a ukoliko ste zainteresirani prijavite se putem sljedećeg linka. Za dodatna pitanja ili pojašnjenja možete se javiti putem maila sanela.kreaktiva@gmail.com.

Prijave su otvorene do 11. svibnja 2019. kada ćemo izabrati najprikladnije kandidate koji će nas predstavljati na ovom treningu!

Veselimo se Vašim prijavama!