20/04/2024
kreaktiva

Uspješno smo završili još jedan projekt za osobe koje rade s mladima u ruralnim područjima “Rural rocks!”

Nakon uspješno provedenog treninga u lipnju ove godine, možemo zaključiti kako smo završili još jedan zanimljiv projekt koji je već godinama u fokusu našeg interesa, pogađate, riječ je o mladima u ruralnim područjima naše županije, ali i drugih država koji imaju izazove identične našima.

Podsjetimo, cilj našeg projekta bio je razviti dodatna znanja, vještine i stavove osobama koje rade s mladima u ruralnim i prigradskim područjima koji se bore s društvenom isključenošću, siromaštvom, nezaposlenošću i koristeći različite metode i pristupe pokušati krenuti u smjeru razvijanja duha za samostalne inicijative nakon što uvide sve prednosti prostora u kojem žive.

Sve partnerske organizacije ocijenile su naš projekt s visokim ocjenama, planiraju se i nove aktivnosti i projekti što nam daje “vjetar u leđa” i potvrdu dosadašnjeg uspješnog rada koji želimo nastaviti nadograđivati i u sljedećoj godini!

Zahvaljujemo se svim partnerima na lokalnoj razini i onima u drugim EU zemljama na dosadašnjoj suradnji i veselimo se novim projektima!